Livsstil og God Mad

Bønnesalat

2 pers.

Ingredienser

2 røde peberfrugter
1 dåse kidneybønner, godt skyllede og afdryppede
olie
limesaft
salt, friskkværnet peber
et nip sukker
1 rødløg i smalle både
lidt friske korianderblade – eller bredbladet persille – hakket

Fremgangsmåde

Halver peberfrugterne og tag kernerne ud. Læg dem på en bageplade med bagepapir og sæt dem under grillen i ovnen. Lad dem stå, til skindet bliver sort. Tag dem ud, læg peberfrugterne i en dyb tallerken og læg film hen over. Lad dem køle så meget af, så de kan røres ved. Pil så skindet af dem og skær dem i tykke strimler. Varm en grillpande godt op og grill strimlerne på den, så de får flotte striber.
Varm lidt olie op på en pande og hæld de afdryppede bønner på, lad det stege lidt under omrøring. Tilsæt peberfrugtstrimlerne. Hæld limesaft ved og smag til med sukker, salt og friskkværnet peber. Tag panden af varmen og vend løg og koriander/persille i. Smag til og server.

Exit mobile version