Pasta med tigerrejer

2 pers.

Ingredienser

200 g tigerrejer med skal. Optøede
1 frisk. Rød chili uden kerner. Finthakket
5 fed hvidløg. Knust og finthakket
1 stor håndfuld bredbladet persille. Grofthakket
1 dl olivenolie
friskrevet parmesan
groft salt. Friskkværnet peber
spaghetti eller også linguine i god kvalitet.

Fremgangsm & aring;De

Pil skallen af rejerne og skær dem op i ryggen og fjern den sorte tarm.
Varm olien op på en pande og sauter hvidløg og chili. Rør i det hele tiden. Hvidløgene må endelig ikke tage farve. Kom persille. Salt og friskkværnet peber ved. Rør rundt. Kom rejer på panden og steg dem i et par minutter. Til de skifter farve. Giv dem endelig ikke for meget. For, så bliver de meget kedelige!
Kog pasta al dente i rigeligt. Godt saltet; Vand. Hæld vandet fra og lad det dryppe af. Hæld pastaen på panden og vend det hele godt sammen. Anret i dybe tallerkner og drys med friskrevet parmesanost.