Lækkert grahamsbrød

Ingredienser

2 dl kærnemælk
1 dl A38
3 dl vand
50 g gær
1 spsk. Salt
1 spsk. Honning
250 g grahammel
550 g mel

Fremgangsm & aring;De

Kom kærnemælk. A38 og vand i en skål og opløs gæren i det. Tilsæt salt og honning. Rør først grahamsmel og dernæst hvedemelet i & #8211; Holdt lidt af hvedemelet tilbage & #8211; Lidt ad gangen. Ælt til dejen er glat og smidig. Tilsæt resten af melet.
Stil dejen et lunt sted og lad det hæve tildækket i ca. 1 time.
Slå dejen ned på et meldrysset bord. Tilsæt evt. Mere mel. Og form dejen til et stort brød. Læg brødet på en bageplade med bagepapir. Lad det efterhæve i 30 minutter.
Bag brødet ved 200 grader i ca. 30 minutter.
Prøv, at bank på det under bunden Hvis det lyder hult er det ;
Lad det afkøle på en bagerist.