Franske småkager med pinjekerner

ca. 30 stk.

Ingredienser

200 g pinjekerner
4 æggeblommer
3 æggehvider
350 g rørsukker
150 g mel
200 g mandler. Smuttede og blendet til mel

Fremgangsm & aring;De

Når mandlerne er blevet kørt til fint mandelmel. Kommes mel og sukker ved og der blendes lidt mere. Pisk hviderne stive og vend dem i melblandingen med lette tag.
Tag dejen ud på bordet. Del i 2 og del hver dejklump i ca. 15 stykker. Som rulles til kugler. Dyp, så hver kugle i æggeblomme og, så i pinjekernerne. Sæt kagerne på bageplader med bagepapir. Lav stor mellemrum. Bag i en forvarmet ovn ved 170 grader i ca. 20 minutter. Til de er blevet gyldne. Tag dem ud af ovnen og flyt dem over på en bagerist. Hvor de skal køles helt af. Opbevar i beholder med tætsluttende låg. De kan holde sig i et par uger; Inden servering. Drysses de med lidt sigtet flormelis.