
Ingredienser
200 g mel
1 1/4 dl lidt stærk kaffe
125 g blødt smør
200 g rørsukker
25 g valnøddder. Finthakkede
skal af 1 citron. Fintrevet
vaniliesukker efter smag
3 spsk. Kakaopulver af god kvalitet
2 tsk. Bagepulver
3 æg. Delt i blomme og hvider
Fremgangsm & aring;De
Pisk smør. Sukker. Vaniliesukker. Valnødder og citronskal godt sammen med en el-mikser. Pisk blommerne i et ad gangen og pisk. Til den er luftig. Bland kakao med mel. Bagepulver og kaffe. Kom det i dejen og rør det ud med en træske. Til det er godt blandet sammen. Pisk hviderne stive og vend dem i dejen med en dejskraber med lette tag Så luften ikke slåes ud. Hæld dejen i en letsmurt springform og bag ved 170 grader i ca. 1 time og 20/25 minutter. Løsn kagen i siderne og lad den køle helt af på en bagerist i formen; Når den er kold. Tages den ud af formen og pyntes med mørk glasur og pyntes med lidt finthakkede valnødder.