Mandelsmåkager

70 stk.

Ingredienser

5½ dl mel
2 dl rørsukker
1 spsk. mørk cane sirup fra Dan Sukker
50 g mandler, smuttede og grofthakkede
200 g blødt smør
1 tsk. natron rørt ud i 1 spsk. vand

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienserne i en skål og ælt dem sammen til en glat dej. Tag dejen ud på bordet, del den i 2 og form til pølser, ca. 5 cm. i diameter. Pak dem i folie eller bagepapir og læg dem i køleskab i ½-1 time. Skær rullerne i ½ cm. tykke skiver, som lægges på bageplader med bagepapir. Bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i 6-7 minutter til de er let gyldne. Tag dem ud og læg dem på en bagerist, hvor de skal køle helt af.

Find bloggere her

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik