Karrysuppe med kalkun og Puy-linser

Ingredienser

2 dl kogte Puylinser (kog dem efter anvisning på emballagen) – afdryp dem.
1 hakket løg
1 spsk. karry
8 dl kraftig hønsebouillon
1 ds. kokosmælk
400 g kalkunkød i tern
citronsaft
lidt sukker
salt, friskkværnet peber
hakket bredbladet persille i pynt

Fremgangsmåde

Svits løg i lidt olie i en gryde. Tilsæt karry. Hæld bouillon og kokosmælk ved og bring det i kog. Tilsæt kalkunkødet og lad det koge sammen i ca. 20 minutter. Kom linserne i suppen og varm det hele igennem. Smag til med lidt friskpresset citronsaft, lidt sukker, salt og friskkværnet peber. Drys lidt hakket, bredbladet persille over inden servering.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik