Rødspætteruller med citron-/persillesmør og bagte rødbeder

2 pers.

Ingredienser

3 rødbeder, skrællet og skåret i både
1 spsk. fennikelfrø, letknuste
Maldon salt, friskkværnet peber
1 fennikel i tynde skiver
fennikeltop, finthakket
400 g rødspættefileter
15 g blødt smør
skal af 1 citron, fintrevet
1 spsk. persille, hakket

Fremgangsmåde

Vend rødbederne med lidt olie, friskkværnet peber og fennikelfrø – ingen salt endnu!. Bred dem ud på en bageplade med bagepapir og sæt dem i en 200 grader varm ovn i ca. 25 minutter. Drys først salt over, når de er færdige og lige inden de skal serveres.
rør smørret emd citronskal og persille. Dup fiskefileterne tørre og smør et tyndt lag smør på. Krydr med salt og friskkværnet peber og rul dem sammen. Læg dem i et let smurt fad og kom lidt smør ovenpå. Bag dem i ca. 10 minutter.
Varm lidt olie op på en pande og steg tyndskåret fennikel i ca. 5 minutter, krydr med salt og friskkværnet peber. Drys med fennikeltop og server til rødbeder og fiskerullerne.