Majspandekager med kylling

4 pers.

Ingredienser

Majspandekager.
150 g mel
100 g majsgryn eller også majsmel
½ tsk. Salt
5 dl mælk
3 æg
2 spsk. Olie
olie til bagning
Fyld.
25 g smør
2 spsk. Mel
4 dl kogende mælk
1 spsk. Citronsaft
1-2 spsk. Hakkede syltet jalapeno-chili
1 dl grønne oliven i skiver
500 g kogt kyllingekød i små tern
150 g reven cheddarost
salt. Friskkværnet peber
Tomatsauce.
1 løg
2 dl pureret tomat fra karton
1 dl bouillon
1 tsk. Tørret oregano
salt. Friskkværnet peber

Fremgangsm & aring;De

Majspandekager.
Rør mel. Majsmel. Salt og mælk sammen til en jævn blanding. Tilsæt æg og olie. Bag 12 store pandekager af dejen.
Smelt smørret i en gryde og rør melet i. Tilsæt kogende mælk under omrøring; Kog saucen igennem 4-5 minutter. Rør hele tiden. Smag til med citronsaft. Jalapenos. Oliven. Salt og friskkværnet peber. Tag halvdelen af saucen fra-Vend kyllingekødet i resten.
Fordel kyllingeblandingen på pandekagerne og rul dem sammen.
Tomatsauce.
Hak løg. Bring pureret tomat og bouillon i kog. Kom løg og oregano i. Kog det sammen ca. 10 minutter. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Fordel tomatsaucen i et ovnfast fad. Læg pandekagerne over. Fordel resten af jalapenosaucen over og drys med ost. Stil fadet i en 200 grader varm ovn i ca. 35 minutter;
Giv en god salt til. F. Eks. Med romaine salat. Tomater. Majs og avocaod. Dryp salaten med limesaft pisket med olie. Salt og friskkværnet peber.