2 pers.
Ingredienser
100 g risnudler, friskkogte
100 g fast tofu i tern
3 fed hvidløg, knust og finthakket
2 æg, sammenpisket
½ dl hønsebouillon
175 g rå tigerrejer med skal, optøede
3 spsk oystersauce
et nip sukker
1 bdt. forårsløg, fintsnittet på skrå
100 g bønnespirer
100 g saltede peanuts, grofthakket
Fremgangsmåde
Pil skallerne af rejerne, skær dem op i ryggen og fjern den sorte tarm. Varm lidt olie op i en wok og steg dem, til de får lidt farve. Tilsæt hvidløg og steg, til hvidløg begynder af dufte, men uden at det tager farve. Kom rejerne i og vend hurtigt rundt. Tilsæt de sammenpiskede æg og rør, til det bliver som røræg. Når rejerne er ved at være nok, dvs. skifter farve, tilsættes nudler, hønsebouillon og oystersauce. Tilsæt det meste af forårsløgene og vend det hele rundt. Tag af varmen drys med resten af forårsløg og de hakkede peanuts, server straks.