
2 pers.
Ingredienser
500 g lammekølle i tern
1 løg, hakket
2 spsk. ingefær, finthakket
3 fed hvidløg, knust og finthakket
½ tsk. kardemomme
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. spidskommen
2 tsk. gurkemeje
4 aromatiske tomater, hakket
3 dl vand
100 g græsk yoghurt
1 håndfuld korianderblade eller bredbladet persille
salt, friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Varm olie op i en gryde og brun kødet ad et par gange. Kom det hele i gryden og tilsæt løg, hvidløg, ingefær, kardemomme, koriander, spidskommen, gurkemeje, salt og friskkværnet peber. Lad det hele stege lidt og kom så tomater og vand ved. Læg låg på, skru ned og lad det simre i 1 times tid. Kom yoghurt ved og lad det simre i endnu ca. 20 minutter UDEN låg. Smag til og server, drysset emd koriander eller persille.