
4 pers.
Ingredienser
3 kyllingebrystfileter
groft salt, friskkværnet peber
friske basilikumblade
2 håndfulde tomater, gule og røde, gerne forskellige slags, skåret i mindre stykker
125 g snitbønner, skåret i mindre stykker
1 dåse butterbeans, afdryppet
½ bakke blandede salatblade
2 håndfulde croutoner
1 pakker bacon i skiver, stegt sprød og gylden
Dressing:
1 spsk. god olivenolie
1 spsk. æbleeddike
1 tsk. flydende honning
salt, friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Dup kyllingekød mørt, krydr med salt og friskkværnet peber og steg i lidt olie på en pande, til de er gennemstegte. Lad dem køle lidt af og skær så i mindre stykker. Bland kyllingestykkerne med tomater, bønner, salat, croutoner, basilikum revet i mindre stykker og bacon i mindre stykker. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, smag den til, dryp den over salaten og vend godt rundt.