Provenvalsk kyllinge-/pestosuppe

4 pers.

Ingredienser

½ liter hønsefond
½ kg. kyllingebrystfileter, skåret i tern
1 dåse butterbeans, godt skyllet og afdryppet
1 squash, halveret på langs og skåret i skiver
4 modne blommetomater, groft hakket
2 spsk. færdigkøbt grøn pesto
2 spsk. friskrevet parmesanost
friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Hæld fond i en gryde og bring det i kog. Kom kyllingekødet i og lad det komme i kog igen. Tilsæt bønner, squash og tomater, skru ned og lad det simre i 10-12 minutter. Fordel suppen i 4 skåle eller dybe tallerkner. Kom ½ spsk. pesto i hver, sammen med ½ spsk. revet parmesan og lidt friskkværnet peber.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik