Kødpinde med spicy frugtsalsa

4 pers.

Ingredienser

500 g hakket oksekød
2 fed presset hvidløg
2 tsk. friskrevet ingefær
1 finthakket, frisk rød chili

Salsa:
1 avocado
1 galia melon
1 ananas
1 rødløg
1 rød peberfrugt
1 fed hvidløg
tabasco efter smag
1 bdt. frisk koriander – eller bredbladet persille
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Rør kødet med presset hvidløg, revet ingefær og finthakket chili. Form til aflange pølser og sæt dem på træspyd.
Hvis de skal grilles og der bruges træspyd, så lad spyddene ligge i koldt vand i mindst 30 minutter inden de skal bruges………så brænder de ikke.
Skær alle ingredienserne til salsa’en i små tern og vend dem forsigtigt sammen. Smag til med tabasco. Tilsæt friske koriander blade – eller bredbladet persille og krydr med salt og friskkværnet peber.
Grill spyddene på alle sider, til det er gennemstegt.
Server med salsa’en og nye kogte kartofler.