Kalveschnitzel med grøntsager og skinke

6 pers.

Ingredienser

2 fed hvidløg, finthakket
6 kalveschnitzler
12 skiver skinke
1 tsk. friske timianblade
2 squash i tykke skiver
2 røde peberfrugter i tykke strimler
6 forårsløg, snittet
1 aubergine, i tykke skiver
1 kvist frisk rosmarin
1 dl tør hvidvin
olivenolie
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Læg 2 skiver skinke sammen, så de overlapper hinanden lidt, skær til så de passer til schnitzlen. Drys hver schnitzel med friskkværnet peber, lidt salt, hvidløg og timian. Rul schnitzlerne sammen med skinken og bind dem godt sammen med madsnor. Læg rullerne i et ovnfast fad, let smurt. Læg grøntsagerne omkring rullerne og dryp med olivenolie. Drys med rosmarin, skinkerester, salt og friskkværnet peber. Sæt i en 180 grader varm ovn i 20 minutter. Tag ruller og grøntsager op, kog fadet af med hvidvin og skrab stegerester af bunden. Server saucen til kødrullerne og grøntsagerne.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik