Ferskner med ingefær og chokolade

6 pers.

Ingredienser

6 modne ferksner Men de skal stadig være faste
12 ingefærsmåkager
85 g god. Mørk chokolade 70%. Finthakket
3 stykker syltet ingefær. Finthakket
1 æggeblomme
2 spsk. Sød dessertvin
reven skal af 1 appelsin
1½ dl hvidvin
50 g smør

Fremgangsm & aring;De

Forvarm ovnen til 180 grader. Halver fersknerne. Fjern sten og læg dem med skærefladen opad i et ovnfast fad.
Knus småkagernme i en frysepose med en kagerulle. Læg dem i en skål og bland dem med chokolade. 2/3 af ingefæren. Æggeblomme. Dessertvin og appelsinskal. Fordel blandingen over fersknerne. Hæld hvidvin i fadet. Fordel små smørklatter over og sæt dem nederst i ovnen ved 20 minutter. Til de er møre. Server fersknerne varme. Drysset med resten af ingefæren og overhældt med den juice der har samlet sig i fadet;