Mandelkage med abrikoscreme

Ingredienser

5 æggehvider
200 g rørsukker
100 g mandler, fintmalede
50 g mandelflager
50 g god, mørk chokolade 70%

Abrikoscreme:
300 g færdigkøbt abrikosgrød
4 dl piskefløde

Desuden:
3 spsk. mandelflager, ristede
25 g god, mørk chokolade, fintrevet
flormelis

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 180 grader. Pisk hviderne stive og pisk sukkeret i, 1 spsk. ad gangen. Vend mandler, mandelflager og hakket chokolade i. Hæld det i en smurt springform og bag kagen sprød og gylden i ca. 40-45 minutter. Lad kagen køle af i formen i 5 minutter. Tag den ud og lad den køle af på rist.
Pisk fløden til skum og vend abrikosgryden i. Bred den over kagen og drys med mandelflager, chokolade og flormelis.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik