Chokoladekage med svesker og cognac

Ingredienser

250 g stenfri svesker. Halveret
4 spsk. Cognac
25 g god kakao
50 g smør
170 g rørsukker
1 dl kogende vand
4 æggehvider
90 g mel
1 tsk. Stødt kanel

Fremgangsm & aring;De

Læg sveskerne i en skål og hæld cognac over. Lad det trække i ½ time. Forvarm ovnen til 190 grader.
Kom kakao. Chokolade. Smør og 1½ af sukkeret i en gryde. Hæld det kogende vand over og lad det koge ved svag varme. Til konsistens er cremet. Lad det afkøle. Pisk hviderne næsten stive og pisk resten af sukkeret i lidt ad gangen. Vend mel og kanel forsigt i med lette tag. Vend chokoladecremen i. Hæld dejen i en godt smurt springform. Ca. 20 cm. I diameter. Tryk sveskerne ned i; Bag i ½ time. Eller til den netop er fast. Server med iskold flødeskum. Creme fraiche eller også en god vanilieis.