
6 pers.
Ingredienser
200 g sandkage (færdigkøbt eller hjemmelavet)
400 g syltede, stenfri kirsebær
1 pose kagecreme + ½ liter mælk
300 g kogechokolade
2 dl creme fraiche 18%
Fremgangsmåde
Skær sandkagen i 1 cm. tykke skiver og læg skiverne i en glasskål. Tag 4-5 kirsebær fra til pynt, hæld resten af kirsebærrene (med lage) i skålen. Høvl 1/3 af chokoladen over kirsebærrene. Gem lidt chokolade til pynt, smelt resten over vandbad, lad den køle af i 5 minutter.
Lav kagecremen efter anvisning og rør derefter den afkølede chokolade i. Hæld chokoladecremen over kirsebærrene. Kom creme fraiche på toppen og pynt med de hele kirsebær. Pynt med høvlet chokolade og sæt skålen i køleskab i 1-2 timer, inden det skal serveres.