
12 stk.
Ingredienser
125 g smør. Blødt
150 g sukker
3 æg
korn af ½ stang vanilie
½ dl mælk
225 g mel
1½ tsk. Bagepulver
flormelis til drys
250 g friske jordbær i skiver
2½ dl piskefløde. Pisket til skum
Fremgangsm & aring;De
Pisk smør og sukker godt med en el-mikser. Til det er lyst og luftigt. Rør vaniliekorn og mælk i. Bland mel og bagepulver. Sigt det i. Rør kun til melet er blandet i dejen Hvis der røres for meget ved en muffin dej. Bliver de tunge.
Fordel dejen i muffinsforme og bag ved 180 grader i ca. 20 minutter. Lad dem køle helt af på en rist.
Vend jordbærrene i flødeskummet og smag til med flormelis. Skær toppen af kagerne og lav en fordybning i dem med en teske. Fordel jordbærskummet i kagerne. Læg låget på igen og drys med sigtet flormelis.