
4 pers.
Ingredienser
400 g kyllingeinderfileter
1 spsk. tandoorikrydderi
1 spsk. olielidt olie
1 aromatisk æble i småtern
½ honningmelon i små tern
½ agurk uden kerner, i små tern
200 g græsk yoghurt
1 håndfuld frisk mynte, hakket
salt, friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Rør tandoorikrydderi og olie sammen. Vend kyllingekødet i og krydr med salt og friskkværnet peber. Sæt kødet på træspyd, der har lagt i blød i koldt vand i mindst ½ time. Grill spyddene på en godt varm grillpande eller på grillen i haven, 3-5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
Vend melon, æble og agurk sammen. Rør yoghurt i sammen med mynte og lad det trække i mindste 1 time i køleskab. Smag til med salt og friskkværnet peber. Server kyllingespyd med raita’en og naanbrød.