
4 pers.
Ingredienser
4 kyllingebrystfileter
salt, friskkværnet peber
Spicy fyld:
½ aromatisk æble, i små tern
nåle fra 1 kvist rosmarin, finthakket
1 spsk. grovkornet dijonsennep
8 semi-dried tomater, finthakket
2 skiver chorizo, finthakket
Desuden:
2 squash i grove stykker
2 spsk. olivenolie
3 fed hvidløg, finthakket
3 spsk. persille, hakket
Fremgangsmåde
Dup kyllingebrystfileterne tørre og lav en dyb lomme i hver, uden at skære helt igennem. Rør ingredienserne til fyldet sammen og krydr med salt og friskkværnet peber. Fordel fyldet i lommerne og luk med tandstikkere eller kødnåle. Hvis der er noget fyld tilovers, så fordel det ovenpå kyllingebrystfileterne. Varm lidt olie op på en pande og stege kyllingebrystfileterne 5-7 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Tag dem af og hold dem varme.
Kom lidt mere olie på panden og steg squash og hvidløg møre, krydr med salt og friskkværnet peber.
Server med friskkogte brune ris.