Kyllingesalat med grønne bønner

2 pers.

Ingredienser

2 kyllingebrystfileter
olie
salt. Friskkværnet peber
1 dl god hønsebouillon
200 g grønne bønner
2 håndfulde rucolasalat
1 hoved krølsalat

Dressing.
4 spsk. Ekstrajomfruolivenolie
2 spsk. God balsamico
salt. Friskkværnet peber

endda.
4 modne. Aromatiske tomater. Skåret i både
friskhøvlet parmesanost

Fremgangsm & aring;De

Dup kødet tørt og steg det i lidt olie i en lille gryde. Krydr med salt og friskkværnet peber. Hæld bouillon ved. Læg låg på og lad det dampe færdigt i ca. 25 minutter.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen.
Blancher bønnerne i letsaltet vand. Til de er netop møre. Hæld vandet fra og lad det dryppe godt af. Skær dem i lidt mindre stykker og vend dem i dressingen.
Bland de 2 slags salater; Fordel bønner og dressing over. Top op med kyllingebryst skåret i skiver og tomatbåde. Høvl osten over inden servering. Giv lækkert. Groft brød til.