2 pers.
Ingredienser
2 kyllingebrystfileter
olie
salt, friskkværnet peber
1 dl god hønsebouillon
200 g grønne bønner
2 håndfulde rucolasalat
1 hoved krølsalat
Dressing:
4 spsk. ekstrajomfruolivenolie
2 spsk. god balsamico
salt, friskkværnet peber
Desuden.
4 modne, aromatiske tomater, skåret i både
friskhøvlet parmesanost
Fremgangsmåde
Dup kødet tørt og steg det i lidt olie i en lille gryde, krydr med salt og friskkværnet peber. Hæld bouillon ved, læg låg på og lad det dampe færdigt i ca. 25 minutter.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen.
Blancher bønnerne i letsaltet vand, til de er netop møre. Hæld vandet fra og lad det dryppe godt af. Skær dem i lidt mindre stykker og vend dem i dressingen.
Bland de 2 slags salater, fordel bønner og dressing over. Top op med kyllingebryst skåret i skiver og tomatbåde. Høvl osten over lige inden servering. Giv lækkert, groft brød til.