Mazariner

10-12

Ingredienser

250 g mel
100 g flormelis
200 g koldt smør i små tern
1 pasteuriseret æg
Fyld:
100 g rå marcipan af god kvalitet, groftrevet
100 g rørsukker
100 g smør, blødt
2 bægre pasteuriseret æg
2 spsk. mel

Fremgangsmåde

Kom ingredienserne til mørdejen i en foodprocessor og bland den hurtigt sammen til en dej. Lig dem i kølskab i mindt 1 time.
Tag en lille klump dej ad gangen og rul den ud mellem 2 stykker meldrysset bagepapir, til den er 2-3 mm. tynd. Beklæd linseforme med dejen og stil dem i køleskab.
Fylde:
Pisk marcipan sammen med sukker, smør og æg. Bland mel i og fyld blandingen i de dejbeklædte linseforme, de skal fyldes næsten helt op. Bag ved 180 grader i ca. 20 minutter, til de bliver gyldne. Afkøl dem på en bagerist, inden de vendes ud af formene.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik