
1 bradepande
Ingredienser
500 g fast honning
125 g rørsukker
1 tsk. Stødt ingefær
2 tsk. Kanel
3 æg. Let sammenpisket
1 dl yoghurt naturel 10%
500 g mel
2 tsk. Hjortetaksalt
Fyld.
400 g god abrikosmarmelade
500 g rå marcipan af god kvalitet
endda.
300 g flormelis
4-5 spsk. Vand
Fremgangsm & aring;De
Smelt den faste honning og sukker sammen i en gryde. Afkøl blandingen. Når det er kølet af Så den kun er lunken. Røres krydderier og æg i. Rør æg i et ad gangen. Bland mel med hjortetaksalt og rør det i sammen med yoghurt naturel. Hæld dejen i en smurt bradepande og bag ved 150 grader i 30-35 minutter. Afkøl den. Skær den kolde kage i aflange stykker.
Kog abrikosmarmeladen op og gnid den gennem en fin sigte. Flæk kagestykkerne og pensl dem med abrikosmarmeladen. Rul marcipanen ud; Skær den ud i strimler der passer til kagestykkerne og læg et stykke ovenpå abrikosmarmeladen. Læg den anden halvdel af kagen på igen. Pisk flormelis og vand sammen til en glasur og fordel det ovenpå kagerne.