Chokolade-trøffelkage

6-8 pers.

Ingredienser

75 g mørk chokolade 70%
4 æg, delt i blomme og hvider
90 g sukker
250 g kastanjecreme

Desuden:
100 g mørk chokolade 70%
30 g smør
1 spsk. piskefløde

Fremgangsmåde

Smelt chokoladen over vandbad. Pisk blommerne til en tyk creme sammen med sukkeret, brug en el-mikser. Rør så smeltet chokolade og kastanjecreme i med en ske. Pisk hviderne helt stive, rør lidt af dem i dejen og vend resten i med let hånd til det er netop blandet. Smør en lille springform, ca. 20 cm. og hæld dejen i.
Bag kagen ved 175 grader i ca. 25-30 minutter. Lad den blive kold i formen, mens den står på en rist.
Smelt chokoladen sammen emd smør og fløde, rør det sammen til en masse. Når kagen er helt kold, hældes chokoladeblandingen over.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik