4 pers.
Ingredienser
lidt jordnøddeolie
6 skalotteløg i tynde skiver
3 fed hvidløg, finthakket
1 lille butternut squash, skrællet, udkernet og skåret i tern
1 rød peberfrugt i tykke strimler
125 g friske grønne bønner, nippet og halveret
3 dl god grøntsagsbouillon
3 dl kokosmælk light
1 stilk citrongræs, roden knust med skaftet af en tung kniv
3 tsk. rød karry paste
300 g rå tigerrejer uden skaller og med den sorte tarm fjernet
2 spsk. friske koriander blade, hakket
salt, friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Kom lidt jordnøddeolie i en wok. Lynsteg skalotteløg i et par minutter, under omrøring, så de ikke tager for meget farve. Tilsæt hvidløg og lad dem hurtigt stege med, under omrøring. Kom butternut squash i sammen med peberfrugt og grønne bønner, lad det stege under omrøring i et par minutter, krydr med salt og friskkværnet peber. Tilsæt bouillon, kokosmælk, citrongræs og karrypasta, skru ned og lad det simre i 15-20 minutter, eller til butternut squash er mørt. Tilsæt rejerne og lad dem simre med til de skifter farve, drys med koriander og smag til med salt og friskkværnet peber.