Macaroni and cheese

2 pers.

Ingredienser

100 g suppehornspasta, kogt al dente
2 spsk. mel
½ tsk. dijonsennep
2 dl skummetmælk
50 g modnet cheddarost, revet
2 spsk. frisk, revet parmesanost
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Kog pastaen al dente i rigelig, godt saltet, vand. Hæld vandet fra og lad den dryppe af. Kom mel i en lille gryde sammen med sennep, pisk det sammen. Tilsæt mælken lidt efter lidt under konstant piskning og bring det i kog, til det begynder at tykne. Rør hele tiden. Tag det af varmen og rør den revne cheddarost i, smag til med salt og friskkværnet peber. Vend den afdryppede pasta i og hæld det hele i et letsmurt ovnfast fad. Drys med parmesanost og sæt under ovnens grill, til osten er smeltet. Hold øje med det, det går stærkt!! Server med en lækker, grøn salat.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik