
2 pers.
Ingredienser
2 tsk. solsikke olie
2 gulerødder i julienne
½ rød peberfrugt i tynde strimler
2 fed hvidløg, hakket
1 frisk, rød chili, uden kerner, finthakket
125 g æggenudler
4 spsk. soya
2 spsk. tør sherry
2 tsk. sesamolie
½ tsk. sukker
225 g rå tigerrejer uden skal og den sorte tarm fjernet
salt, friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Varm solsikkeolie op i en wok til det er godt varmt, men det må ikke ryge! Kom gulerødder, hvidløg, peberfrugt og chili i og lynsteg ved høj varme og under konstant omrøring i 2 minutter. Tilsæt soya, sherry og sesamolie og sukker, lad det koge i 1 minuts tid. Tilsæt rejerne og lynsteg i 1-2 minutter, til rejerne har skiftet farve og er netop gennemstegte. Krydr med salt og friskværnet peber.
Hæld kogende vand over nudlerne og lad dem stå i 5 minutter. Hæld vandet fra, lad dem dryppe af. Server straks den færdige wokret med nudlerne.