
2 pers.
Ingredienser
2 tsk. Solsikke olie
2 gulerødder i julienne
½ rød peberfrugt i tynde strimler
2 fed hvidløg. Hakket
1 frisk. Rød chili. Uden kerner. Finthakket
125 g æggenudler
4 spsk. Soya
2 spsk. Tør sherry
2 tsk. Sesamolie
½ tsk. Sukker
225 g rå tigerrejer uden skal og den sorte tarm fjernet
salt. Friskkværnet peber
Fremgangsm & aring;De
Varm solsikkeolie op i en wok til det er godt varmt Men det må ikke ryge! Kom gulerødder. Hvidløg. Peberfrugt og chili i og lynsteg ved høj varme og under konstant omrøring i 2 minutter. Tilsæt soya. Sherry og sesamolie og sukker. Lad det koge i 1 minuts tid. Tilsæt rejerne og lynsteg i 1-2 minutter. Til rejerne har skiftet farve og er netop gennemstegte; Krydr med salt og friskværnet peber.
Hæld kogende vand over nudlerne og lad dem stå i 5 minutter. Hæld vandet fra. Lad dem dryppe af. Server straks den færdige wokret med nudlerne.