Pasta med oliven og tomater

2 pers.

Ingredienser

1 løg i tynde skiver
2 fed hvidløg. Presset
1 dåse hakkede tomater
150 g tørret pasta. Kogt al dente
2 spsk. Basilikumblade. Revet i mindre stykker
4 spsk. Marinerede oliven
salt. Friskkværnet peber

Fremgangsm & aring;De

Varm lidt olie op på en pande og sauter løg i 3-4 minutter under omrøring. Til de bliver bløde og begynder, at tage farve. Tilsæt presset hvidløg og hakkede tomater. Bring i kog. Læg låg på. Skru ned og lad det simre i 15 minutter. Kom det i en blender og kør til en glat sauce. Kog pasta i rigeligt. Godt saltet. Vand til det er al dente. Hæld vandet fra og lad det dryppe af. Kom saucen tilbage i gryden og lad det varme igennem igen. Tilsæt basilikum og oliven; Krydr med salt og friskkværnet peber. Server til den friskkogte pasta.