Butternut squash suppe med peberfrugt

4 pers.

Ingredienser

1 løg, hakket
1 butternut squash, skrællet, udkernet og skåret i grove stykker
1 rød peberfrugt uden kerner, hakket
2 grønsagsbouillontern opløst i 1,2 liter kogende vand
100 g flødeost naturel light
1½ dl skummetmælk
1 spsk. purløg, hakket + purløg til pynt
salt, friskkværnet peber
4 spsk. yoghurt naturel

Fremgangsmåde

Varm lidt olie op i en gryde og sauter løg til de bliver bløde, men de skal ikke tage farve. Rør i dem. Tilsæt butternut squash, rød peberfrugt og bouillon. Lad det varme op til det begynder at simre, læg låg delvist på og lad det simre i 25 minutter, til grønsagerne er mør. Smag til med salt og friskkværnet peber. Hæld i en blender sammen med flødeost og blend til det er glat. Hæld det tilbage i gryden, tilsæt mælk og hakket purløg. Lad det varme igennem igen. Fordel det i skåle og top med 1 spsk. yoghurt naturel, lidt purløg og friskkværnet peber.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik