Pasta med andebryst

4 pers.

Ingredienser

2 andebrystfileter uden skind
400 g små muslingepasta
600 g broccoli i små buketter
4 rødløg i tynde både
8 soltørrede tomater i strimler
2 glas grillede artiskokker
1 bdt. basilikum
groft salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Læg andebrystfileterne i et ovnfast fad, krydr med salt og friskkværnet peber. Steg det i ovnen ved 200 grader i 25-30 minutter. Lad kødet hvile i 5 minutter, inden den skæres i tynde skiver.
Kog pastaen efter anvisnig på emballagen, til den er al dente, hæld vandet fra og lad det dryppe af. Sauter broccoli, rødløg og soltørrede tomater i lidt vand tilsat 1 spsk. artiskoklage i ca. 4 minutter. Hæld vandet fra og bland med pasta, artiskokker, salt og friskkværnet peber. Drys med hakket basilikum og server straks med tynde skiver andebrystfileter.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik