Kalkun-wok

4 pers.

Ingredienser

500 g kalkunbryst i strimler
groft salt, friskkværnet peber
2 spsk. rapsolie
1 agurk
1 bdt. forårsløg
1 dl appelsinjuice
2 spsk. sukker
2 spsk. hvidvinseddike
250 g asiatiske nudler

Fremgangsmåde

Drys kødet med salt og friskkværnet peebr. Lynsteg det i mindre portioner i olie, i en godt varm wok. Tag kødet op. Skær forårsløg på skrå og flæk agurken på langs og tag kernerne ud. Skær agurk i 1½ cm. skiver. Lynsteg forårsløg og agurk, tag dem op. Hæld appelsinjuice, eddike og sukker i wokken. Lad det koge op og kom grønsager og kød tilbage i wokken. Server med friskkogte nudler og soyasauce.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik