Ratatouilleomelet

4 pers.

Ingredienser

12 æg
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
2 gulerødder i små tern
1 squash i små tern
1 aubergine i små tern
200 g blandede svampe
1 spsk. koncentreret tomatpure
friske basilikumblade
groft salt, friskkværnet peber
olivenolie

Fremgangsmåde

Pisk æg med 2 spsk. vand, salt og friskkværnet peber. Sauter løg og hvidløg i varm olie på en pande, til de bliver bløde, men de skal ikke tage farve. Tilsæt de øvrige ingredienser og rist til de bliver gyldne. Hæld tomatpure ved, smag til med salt og friskkværnet peber og vend til sidst friske basilikumblade i retten. Tag grønsagsblandingen af panden og lav 4 små omeletter eller 1 stor. Server med en lækker salat og noget godt, groft brød.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik