Rødfisk med grønsagsragout

4 pers.

Ingredienser

4 stykker rødfisk med skind
2 fennikel i tynde skiver
4 dl hønsebouillon
200 g fine ærter, optøede
1 lille bdt. bredbladet perislle, hakket
olivenolie
Maldon salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Varm olivenolie op på en pande og steg fisken med skindsiden ned ad (tjek at alle skæl er kommet af). Læg en lille talleken henover, så fisken ligger helt fladt ned mod panden, så skindet bliver sprødt. Steg fisken til den er gennemvarm. Læg fennikel i en gryde med bouillon og lad det simre i 4-5 minutter. Tilsæt ærter og persille, kog igennem og smag til med salt og friskkværnet peber. Vend fisken rundt og drys med flagesalt og friskkværnet peber. Læg ragout på hver tallerken og server fisken ovenpå. Server med et stykke godt, groft brød.