Schnitzler med fennikelsalat

4 pers.

Ingredienser

2-3 fennikel (alt efter størrelse) skåret i tynde skiver
1 rødløg, grofthakket
100 g semidried tomater i grove stykker

Dressing:
1 dl fromage frais
1 fed hvidløg, presset
1-2 spsk. Provence dijonsennep

Fyldte schnitzler:
4 tynde skiver kalveschnitzler
2 fed hvidløg, presset
4 ansjoser
1 skive brød, delt i 4
4 stykker skal af 1 citron
lidt frisk citrontimian
1 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde

Bland fennikel, rødløg og tomater. Rør dressingen sammen og smag den til. Vend dem med salaten.
Bank kødskiverne tyndt ud og smør dem med hvidløg. Læg ansjos, brød, citronskal og citrontimian på halvdelen af kødet, fold den anden halvdel over og fæstn med tandstikker. Steg schnitzlerne i lidt olie ca. 4-5 minutter på hver side. Server med salaten og noget lækkert, groft brød.