
4 pers.
Ingredienser
300 g tagliatelle
Ragout.
8 fed hvidløg. Finthakket
3 løg. Grofthakkede
2 spsk. Olivenolie
2 squash i tern
1 dåse hakkede tomater
lidt godt bouillon
1 tsk. Tørret basilikum
½ tsk. Tørret oregano
groft salt. Friskkværnet peber
8 skiver pancetta
25 g friskhøvlet pecorino
25 g salte cashewnødder
Fremgangsm & aring;De
Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Til den er al dente. Hæld vandet fra og lad den dryppe af.
Sauter løg og hvidløg i olie i et par minutter. Under omrøring. Det skal ikke tage farve. Tilsæt squash og sauter i yderligere et par minutter inden tomater og krydderier tilsættes. Lad det simre ved middelvarme i ca. 15 minutter. Til grønsagerne er møre og saucen tyk (brug IKKE låg). Rør i det tit og smag det til. Steg pancetta & #8217;En sprød;
Fordel pasta på varme tallerkner. Hæld sauce over og læg pancetta og ost på toppen. Drys til sidst med nødder og server straks med groft brød.