Tagliatelle med pancetta-/grønsagsragout

4 pers.

Ingredienser

300 g tagliatelle
Ragout:
8 fed hvidløg, finthakket
3 løg, grofthakkede
2 spsk. olivenolie
2 squash i tern
1 dåse hakkede tomater
lidt godt bouillon
1 tsk. tørret basilikum
½ tsk. tørret oregano
groft salt, friskkværnet peber
8 skiver pancetta
25 g friskhøvlet pecorino
25 g salte cashewnødder

Fremgangsmåde

Kog pastaen efter anvisning på emballagen, til den er al dente, hæld vandet fra og lad den dryppe af.
Sauter løg og hvidløg i olie i et par minutter, under omrøring, det skal ikke tage farve. Tilsæt squash og sauter i yderligere et par minutter inden tomater og krydderier tilsættes. Lad det simre ved middelvarme i ca. 15 minutter, til grønsagerne er møre og saucen tyk (brug IKKE låg). Rør i det tit og smag det til. Steg pancetta’en sprød.
Fordel pasta på varme tallerkner, hæld sauce over og læg pancetta og ost på toppen. Drys til sidst med nødder og server straks med groft brød.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik