Provencalsk grønsagssuppe

4 pers.

Ingredienser

100 g tørre hvide bønner
1,2 liter grønsagsbouillon
1 stort løg
150 g squash
½ aubergine
250 g cocktailtomater
1 tsk. Herbes de Provence
2 fed hvidløg
4 tsk. olivenolie
200 g foccacia (brød) med basilikum

Fremgangsmåde

Læg bønnerne i blød natten over, kassér vandet og kog dem møre i grønsagsbouillon i ca. 35 minutter.
Skær løget i både, squash og aubergine i tern og tomater i kvarte.
Bland grønsagerne med Herbes de Provence, knust hvidløg og olivenolie.
Læg grønsagerne på et stykke bagepapir og bag dem i 15 minutter ved 225 grader.
Kom grønsagerne i suppen og kog endnu 5 minutter. Smag til med salt og peber.
Server suppen med tynde skiver ristet foccacia brød.