
2 pers.
Ingredienser
2 dl brune ris
2 kyllingebrystfileter
olie
groft salt. Friskkværnet peber
250 g champignon i skiver
1 løg. Hakket
2 fed hvidløg. Finthakket
2 gulerødder. Revet
2 æg. Let sammenpiskede
1 tsk. Sukker
½ dl soya
50 g peanuts. Hakkede
1 lille bdt. Koriander eller også bredbladet persille
Fremgangsm & aring;De
Kog ris efter anvisning på emballagen. Steg kyllingebrystfileterne i lidt olie på en pande til de er gennemstegte og krydr med salt og friskkværnet peber. Skær dem i strimler. Rist champignon i lidt olie på en stor pande. Tilsæt løg og hvidløg. Når svampene har taget lidt farve. Tilsæt de revne gulerødder. Når løgene er blevet klare. Skub alle grønsagerne ud til den ene side og tilsæt lidt mere olie. Steg æggene. Til de er som røræg og vend dem, så sammen med grønsagerne; Tilsæt ris. Kylling. Sukker. Salt. Friskkværnet peber og soya. Lad det stege lidt. Mens det vendes rundt. Drys med hakket peanuts og koriander/bredbladet persille. Server straks.