
2 pers.
Ingredienser
500 g broccoli i små buketter
salt, friskkværnet peber
6 æg
3 spsk. koldt vand
olie
100 g blandet salat
ekstrajomfruolivenolie
æblecidereddike
Fremgangsmåde
Damp broccolibuketterne i letsaltet vand i ca. 1 minut. Hæld vandet fra og lad dem dryppe af. Pisk æg, vand, salt og friskkværnet peber sammen. Kom lidt olie på en pande som kan tåle at komme i ovnen og hæld æggemassen på. Lad den sætte sig og hæld så broccolibuketterne på – de skal være helt tørre!. Lad æggekagen stege lidt og sæt den så i en 180 grader varm ovn, til æggemassen er helt stivnet.
Kom de blandede salatblade i en skål og dryp med olie og eddike, drys med lidt salt og friskkværnet peber.
Server til den varme æggekage, sammen med godt rugbrød.