Broccoli-æggekage

2 pers.

Ingredienser

500 g broccoli i små buketter
salt, friskkværnet peber
6 æg
3 spsk. koldt vand
olie
100 g blandet salat
ekstrajomfruolivenolie
æblecidereddike

Fremgangsmåde

Damp broccolibuketterne i letsaltet vand i ca. 1 minut. Hæld vandet fra og lad dem dryppe af. Pisk æg, vand, salt og friskkværnet peber sammen. Kom lidt olie på en pande som kan tåle at komme i ovnen og hæld æggemassen på. Lad den sætte sig og hæld så broccolibuketterne på – de skal være helt tørre!. Lad æggekagen stege lidt og sæt den så i en 180 grader varm ovn, til æggemassen er helt stivnet.
Kom de blandede salatblade i en skål og dryp med olie og eddike, drys med lidt salt og friskkværnet peber.
Server til den varme æggekage, sammen med godt rugbrød.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik