
4 pers.
Ingredienser
4 kyllingebrystfileter
100 g stærk, sød chilisauce
1 gul peberfrugt i strimler
1 rød peberfrugt i strimler
1 bakke babymajs, halveret
1 porre, fintsnittet
4 tynde skiver frisk ingefær
salt, friskkværnet peber
250 g kinesiske nudler
thaibasilikum (hvis det ikke kan fåes, så udelad det)
Fremgangsmåde
Vend kyllingebrystfileterne i den stærke, søde chilisauce. Fordel grønsager og ingefær på 4 store stykker bagepapir. Læg kyllingebrystfileterne ovenpå, hæld den resterende sauce over og krydr med salt og friskkværnet peber. Luk pakken godt sammen og læg dem i en bradepande. Bag ved 220 grader i ca. 20 minutter. Tilbered nudlerne efter anvisning på emballagen og drys med thaibasilikum.
Giv en pakke til hver person, så de selv kan åbne den og server med de friskkogte nudler.