
4 pers.
Ingredienser
3 fed hvidløg. Finthakket
1 løg i smalle strimler
1 spsk. Vindruekerneolie
2 spsk. Grøn karrypasta
3 spsk. Fishsauce
2 dåser kokosmælk
1 citrongræs skåret i 3 stykker
3 limeblade
2 kyllingebrystfileter i skiver
1 broccoli i små buketter
200 g bønner. Skåret i skrå skiver
2 porrer i skrå skiver
20 blade thaibasilikum (hvis der ikke kan fåes thaibasilikum Så udelad det)
saft af 1 lime
Fremgangsm & aring;De
Sauter hvidløg og løg i olie uden, at de tager farve Så rør i det. Tilsæt karrypasta og fishsauce. Lad det simre i et par minutter. Rør kokosmælk. Citrongræs og limeblade i. Lad det koge stille og roligt op. Tilsæt kyllingekød og lad retten simre i ca. 5 minutter. Tilsæt grønsagerne. Thaibasilikum og limesaft. Lad det simre i endnu 5 minutter. Server straks med friskkogte jasminris og rejechips;