
4 pers.
Ingredienser
600 g oksemørbrad
2 spsk. rosmarin, finthakket
1 aubergine
1 squash
aromatiske tomater på stilk
grønne peberfrugter
500 g portobellosvampe
200 g kajserhattesvampe
1 dl olivenolie
2 spsk. citronsaft
salt, friskkværnet peber
Parmesancreme:
3-4 dl drænet yoghurt
50 g frisk, revet parmesan
salt, friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Afpuds mørbraden og skær kødet ud i 4 stykker, vend i finthakket rosmarin, salt og friskkværnet peber.
Skær aubergine og squash i 8 stykker, halver de grønne pebre og mariner alle grønsagerne i olivenolie, citronsaft, salt og friskkværnet peber.
Fordel kød og grønsager i 2 grillnet. Grill 3-4 minutter på en meget varm grill.
Parmesancreme:
Rør drænet yoghurt sammen med parmesan, salt og friskkværnet peber.
Anret kødet med de grillede grønsager og parmesancremen.