Pasta med hummer

4 pers.

Ingredienser

3 fed hvidløg. I tynde skiver
3 spsk. Olivenolie
1 lille hummer. Koges
2 spsk. Pinjekerner
100 g spaghetti
½ dl god pesto (gerne hjemmelavet)
citron
groft salt. Friskkværnet peber
bredbladet persille

Fremgangsm & aring;De

Pil hummerkødet af den friskkogte hummer. Både fra kløerne og fra halen.
Varm olivenolie op i en pæn stor gryde og sauter forsigtigt hvidløgsskiverne. De må IKKE blive brune! Del hummerkødet i pæne. Store stykker og læg det i hvidløgsolien. Varm det forsigtigt op sammen med pinjekerner.
Kog spaghettien al dente efter anvisning på emballagen. Hæld vandet fra og lad det dryppe af. Vend det med hummerkødet i hvidløgsolien. Tilsæt pesto. Smag til med citronsaft. Salt og friskkværnet peber. Pynt med persilleblade.