Pastasauce med blåskimmelost og valnødder

4 pers.

Ingredienser

2 ansjosfileter, finthakkede
3 fed hvidløg, finthakket
50 g valnødder, grofthakkede
2 spsk. olivenolie
250 g champignon i kvarter
1 lille dåse koncentreret tomatpure
2 modne, aromatiske tomater, i tern
50 g blåskimmelost
2 dl piskefløde
salt, friskkværnet peber
500 g penne
persille, finthakket
100 g frisk, revet parmesan

Fremgangsmåde

Svits ansjoser, hvidløg og valnødder i olie i et par minutter. Tilsæt champignon og sauter i endnu 2 minutter. Tilsæt tomatpure, tomater, blåskimmelost og piskefløde, vend det hele godt rundt. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Kog pasta al dente, efter anvisning på emballagen.
Vend den kogte, afdryppede pasta i saucen og server straks, drysset med persille og parmesan. Server med en lækker grøn salat.