
4 pers.
Ingredienser
500 g hakket skinkekød
1 lille hakket løg
2 knuste fed hvidløg
1 æg
1 dl havregryn
½ dl vand
salt. Friskkværnet peber
200 g fine ærter
100 g græsk yoghurt 0.1%
citronsaft
salt. Peber
400 g fintsnittet fennikel
1 bk. Rucola
200 g brød
Fremgangsm & aring;De
Rør kød. Løg. Hvidløg. Æg. Havregryn. Vand. Salt og peber sammen. Lad farsen hvile 30 minutter i køleskab og form til 28 frikadeller.
Sæt dem på en bageplade med bagepapir og steg dem i ovnen ved 225 grader i ca. 12 minutter.
Blend ærter og yoghurt til en grov creme og smag til med lidt citronsaft. Salt og peber.
Bland fennikel og rucola og dryp evt. Med lidt citronsaft.
Lav spyd med frikadellerne; Server med ærtecreme. Salat og brød.