4 pers.
Ingredienser
3 skiver daggammelt brød, uden skorpe
½ dl rapsolie
1 spsk. persille, hakket
2 fed hvidløg, presset
flagesalt
2 spsk. citronsaft
1 spsk. rørsukker
1 tsk. dijonsennep
½ dl ekstra jomfruolivenolie
2 romainesalater
½ radicchiosalat
150 g valnødder, grofthakkede
150 g soltørrede tranebær, grofthakkede
150 g blåskimmelost
Fremgangsmåde
Skær brødet i tern. Bland olie, persille og hvidløg – vend forsigtigt brødtern rundt i blandingen. Læg dem i et lag på en bageplade og drys med flagesalt. Rist i ovnen ved 180 grader til de er sprøde og gyldne, ca. 15 minutter.
Bland citronsaft, sukker, sennep og olivenolie. Snit de 2 slags salater fint og vend dem med valnødder og tranebær. Dryp dressingen over og drys med lidt flagesalt og friskkværnet peber. Smuldr blåskimmelost øverst og drys med brødcroutonerne. Server straks.