Gulerodssuppe med chili

4 pers.

Ingredienser

2 tsk. spidskommen
1 tsk. korianderfrø
1 knsp. tørrede chiliflager
2 spsk. olivnolie
700 g gulerødder i grove stykker
150 g røde linser
1,2 liter grønsagsbouillon
salt, friskkværnet peber
50 g ristede, hakkede mandler
1 dl græsk yoghurt 10%
lidt purløg
2 pakker naanbrød

Fremgangsmåde

Rist alle krydderierne et par minutter på en tør pande.
Varm olien i en gryde og sauter gulerødder og linser. Tilsæt krydderierne samt bouillon, lad det simre under låg til gulerøddene er møre og linserne kogt ud. Blend og smag uppen til medsalt og friskkværnetpeber. Server med græsk yoghurt, ristede mandler, fintskåret purløg og lune naan brød.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik