
4 pers.
Ingredienser
300 g afpudset svinemørbrad
3 spsk. sød soyasauce f. eks. Ketjap Manis
1 lille fed knust hvidløg
salt, friskkværnet peber
2 tsk. majsolie
4 pitabrød
lime
frisk koriander
Papaya-chili salsa:
½ udkernet hakket agurk
kødet af 2 udkernede papaya i tern
2 snittede forårsløg
1 udkernet, fintsnittet rød chili
2 spsk. hakket koriander
1-2 spsk. limesaft
Fremgangsmåde
Skær kødet i tern og sæt på spid.
Rør soyasauce og hvidløg sammen, pensl spiddene let med blandingen og steg dem 4-5 minutter på hver side i lidt olie på en (grill)pande.
Rør alle ingredienserne til salsaen sammen og smag den til.
Flæk og rist pitabrødene, anret spiddene med lime og koriander og server med salsaen.